SOLO PREPELICA HRANA ZA PSE

SOLO - monoproteinska dietna hrana za pse z okusom prepelice
1,43 €
Rok dobave 3-5 delovnih dni

Pakiranje:* Spletna cena velja le za nakupe v spletni trgovini.
SOLO pašteta hrana za pse se uporablja za zmanjševanje intolerance na sestavine hrane in hranila. Izredno primerna hrana za pse, kot izločevalna dieta za pse.

Kot monoproteinska hrana za pse se uporablja po navodilu veterinarja za ugotavljanje alergij oziroma intolerance na hrano.

Hrana za pse SOLO ne vsebuje notranjih organov, klavnih odpadkov in je brez umetnih barvil ter konzervansov.

 • monoproteinsko
 • brez glutena
 • brez barvil in konzervansov
 • brez klavnih odpadkov
 • "cruelty free"
 • Sestava hrane za pse: meso (100% prepeličje meso), ne vsebuje klavnih odpadkov.

  Analitske sestavine: surove beljakovine (8,19%), surova olja in maščobe (4,30%), surove vlaknine (0,30%), surovi pepel (2,46%), vlaga (84,25%).

  Tehnološki dodatki: sredstva za zgoščevanje in sredstva za želiranje.
  Ob zaužitju naj ima hrana za pse sobno temperaturo.

  Pred uporabo hrane za pse ali podaljšanjem obdobja njene uporabe je potrebno pridobiti mnenje strokovnjaka za prehrano ali veterinarja.

  Priporočena doba uporabe je 3 do 8 tednov; če znaki intolerance izginejo, se ta hrana za pse lahko uporablja neomejeno. Hrano za pse je priporočljivo dajati v primeru potrebe po zelo okusni hrani ali ob potrebi po hrani z visoko prebavljivimi beljakovinami z visoko biološko vrednostjo, pripravljeno iz najkvalitetnejših kosov mesa, bogatih z esencialnimi aminokislinami.

  Kot monoproteinska hrana za pse se uporablja po navodilu veterinarja za ugotavljanje alergij oziroma intolerance na hrano.

  Odmerjanje:100/150 g na vsake 4 kg telesne teže na dan. Odmerek se lahko spremeni po navodilu veterinarja ali na osnovi  fizične aktivnosti, starosti, pasme, individualne fizične kondicije in klimatskih razmer.
  Izdelek shranjujte v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju hranite hrano za pse v hladilniku in porabite v dveh dneh.