KIVO HLADNO STISKANI PELETI JAGNJETINA

29,88 €
Rok dobave 3-5 delovnih dni

Pakiranje:* Spletna cena velja le za nakupe v spletni trgovini.

Kdo pravi, da lahko dobijo odličen obrok od Kivo le surovi gurmani?

Kivo hladno stiskani peleti so od sedaj na voljo tudi pri nas!

Z visoko vsebnostjo MONOPROTEINSKEGA mesa (meso je sušeno in ne sveže; na ta način je že predhodno dehidrirano in je posledično vsebnost mnogo višja kot če bi bilo dodano sveže meso, ki vsebuje cca 70% mesa) in dodanimi superživili, kot so: spirulina, ehinaceja, koprive ... Dodano imajo tudi lososovo olje za optimalen vnos omega maščobnih kislin. Za razvajene brbončice pa za odličen okus poskbi tudi popolnoma naravno sadje: jabolko, mango, sliva, banana ter brusnice.

Izjemno primerni so za VELIKE PSE, saj imajo dodan tudi glukozamin in hondroitin za ohranjanje zdravja sklepov in kosti. 

  • monoproteinsko
  • brez žit
  • hipoalergeno
  • 100% naravno

Hladno stiskanje pomeni, da je večina sestavin kuhanih zelo kratek čas brez uporabe visokih temperatur ali pare. To omogoča hranilnim snovem v sestavinah, da ostanejo neokrnjene, kar nam ponuja bolj naraven produkt.

Sestavine so najprej pomešane s hladno vodo in potem stisnjene na hladni temperaturi (po navadi nekje okoli 50°C) v zelo kratkem času. Nizka temperatura zagotavlja ohranitev hranilnih snovi, še posebej olj. V tem procesu je zagotovljeno, da ne pride do nastanka prostih radikalov, ki so glavni krivci za slabši metabolizem, poslabšajo pa tudi kvaliteto dlake in zdravje kože.

Hladno stiskana hrana v pasjem želodcu sprošča hranila bolj počasi kot ekstrudirana hrana in se razgrajuje od zunaj; pri taki vrsti hrani posledično ne prihaja do napihnjenosti (zmanjšana možnost torzije – zasuka želodca, kar je še posebej problematično pri večjih psih).


Popolna krmna mešanica za pse.Sestava: sušena jagnjetina (20%), zelenjava (17.35% - grah, paradižnik, korenje), krompir (15%), sladki krompir (15%), sušen krompir (12%), perutninska maščoba, hidrolizirana želatina, hemoglobin v prahu, pivski kvas, lososovo olje ( 0,5%), inulin (vir FOS; 0,2), laneno olje, minerali, kopriva (0,2%), ehinaceja (0,2%), jabolko (0,15%), mango ( 0,15%), sliva (0,15%), banana (0,15%), timijan (0,15%), bazilika (0,15%), spirulina (0,15%), brusnica (0,1%), zelena (0,1%), glukozamin (200 mg / kg), hondroitin (200 mg / kg).

Analitske sestavine: surove beljakovine 25%, surove maščobe 13%, surove vlaknine 3,0%, surovi pepel 7,0%, kalcij 1,4%, fosfor 0,8%, EPA 0,1%, DHA 0,1%, kcal / kg ME: 3555.


Hraniti v suhem in hladnem prostoru. Ne izpostavljati neposredni sončni svetlobi.