SOLO SVINJINA HRANA ZA MAČKE

SOLO - monoproteinska dietna hrana za mačke z okusom svinjine
1,43 €
Rok dobave 3-5 delovnih dni

Pakiranje:* Spletna cena velja le za nakupe v spletni trgovini.
SOLO pašteta se uporablja za zmanjševanje intolerance na sestavine hrane in hranila. Izredno primerna hrana za mačke, kot izločevalna dieta za mačke.

Kot monoproteinska hrana za mačke se uporablja po navodilu veterinarja za ugotavljanje alergij oziroma intolerance na hrano.

Hrana za mačke SOLO ne vsebuje notranjih organov, klavnih odpadkov in je brez umetnih barvil ter konzervansov.

 • monoproteinsko
 • brez glutena
 • brez barvil in konzervansov
 • brez klavnih odpadkov
 • "cruelty free"
 • Sestava hrane za mačke: meso (100% svinjina), ne vsebuje klavnih odpadkov.

  Analitske sestavine: surove beljakovine (8,50%), surova olja in maščobe (10,50%), surove vlaknine (0,30%), surovi pepel (2,00%), vlaga (80,00%).

  Tehnološki dodatki: sredstva za zgoščevanje in sredstva za želiranje.

  Ob zaužitju naj ima hrana za mačke sobno temperaturo.

  Pred uporabo hrane za mačke ali podaljšanjem obdobja njene uporabe je potrebno pridobiti mnenje strokovnjaka za prehrano ali veterinarja.

  Priporočena doba uporabe je 3 do 8 tednov; če znaki intolerance izginejo, se ta hrana za mačke lahko uporablja neomejeno. Hrano za mačke je priporočljivo dajati v primeru potrebe po zelo okusni hrani ali ob potrebi po hrani z visoko prebavljivimi beljakovinami z visoko biološko vrednostjo, pripravljeno iz najkvalitetnejših kosov mesa, bogatih z esencialnimi aminokislinami.

  Kot monoproteinska hrana za mačke se uporablja po navodilu veterinarja za ugotavljanje alergij oziroma intolerance na hrano.

  Odmerjanje:100/150 g na vsake 4 kg telesne teže na dan. Odmerek se lahko spremeni po navodilu veterinarja ali na osnovi  fizične aktivnosti, starosti, pasme, individualne fizične kondicije in klimatskih razmer.
  Izdelek shranjujte v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju hranite hrano za mačke v hladilniku in porabite v dveh dneh.