SOLO BIVOL HRANA ZA MAČKE

SOLO - monoproteinska dietna hrana za mačke z okusom bivola
1,43 €
Rok dobave 3-5 delovnih dni

Pakiranje:* Spletna cena velja le za nakupe v spletni trgovini.
SOLO pašteta hrana za mačke  se uporablja za zmanjševanje intolerance na sestavine hrane in hranila. Izredno primerna hrana za mačke, kot izločevalna dieta za mačke.

Kot monoproteinska hrana za mačke se uporablja po navodilu veterinarja za ugotavljanje alergij oziroma intolerance na hrano.

Hrana za mačke  SOLO ne vsebuje notranjih organov, klavnih odpadkov in je brez umetnih barvil ter konzervansov.

 • monoproteinsko
 • brez glutena
 • brez barvil in konzervansov
 • brez klavnih odpadkov
 • "cruelty free"
 • Ob zaužitju naj ima hrana za mačke sobno temperaturo.

  Pred uporabo hrane za mačke ali podaljšanjem obdobja njene uporabe je potrebno pridobiti mnenje strokovnjaka za prehrano ali veterinarja.

  Priporočena doba uporabe je 3 do 8 tednov; če znaki intolerance izginejo, se ta hrana za mačke  lahko uporablja neomejeno. Hrano za mačke je priporočljivo dajati v primeru potrebe po zelo okusni hrani ali ob potrebi po hrani z visoko prebavljivimi beljakovinami z visoko biološko vrednostjo, pripravljeno iz najkvalitetnejših kosov mesa, bogatih z esencialnimi aminokislinami.

  Kot monoproteinska hrana za mačke se uporablja po navodilu veterinarja za ugotavljanje alergij oziroma intolerance na hrano.

  Odmerjanje:100/150 g na vsake 4 kg telesne teže na dan. Odmerek se lahko spremeni po navodilu veterinarja ali na osnovi  fizične aktivnosti, starosti, pasme, individualne fizične kondicije in klimatskih razmer.
  Izdelek shranjujte v hladnem in temnem prostoru. Po odprtju hranite hrano za mačke  v hladilniku in porabite v dveh dneh.